Evenemang

På Nannaskolan får vi till varje terminsslut se våra duktiga elever framträda i olika estetämnen. Dessutom kan det tillkomma andra evenemang under året, som lunchkonserter och kulturnattsuppträdanden. För aktuell information om evenemang hänvisar vi till Nannaskolans facebooksida samt Nannaskolans hemsidas nyhetsflöde.

Kulturnatten

Välkomna igen nästa höst!

Lunchkonserter

Den 8 nov är det lunchkonsert i aulan. Välkomna att avnjuta hela konserten eller en del av den!

Dans - "Moves like Nanna"

Mån 16 dec 17:00

Mån 16 dec 18:45 (företrädesvis för publik till åk 6-elever, så att de kan få sällskap hem)

Plats: Nannaskolans aula. Föreställningarna är gratis och det går inte att boka plats i förväg. Insläpp till aulan sker ca tio minuter innan det börjar.

(Nannaskolans elever ser dansföreställningen under skoltid den 17 dec.)

Musik - "Nanna Bonanza"

Tis 17 dec 19:00 - för föräldrar, vänner och bekanta
Plats: Nannaskolans aula

(Nannaskolans elever ser konserten under skoltid den 19 dec)

Drama - "Teater kreativitet"

Ons 18 dec 17:30 - för föräldrar, vänner och bekanta
Plats: Nannaskolans danssal

(Nannaskolans elever ser dramaföreställningarna under skoltid samma dag)

Konst & design - "Never ending art"

Bildspel (och ev. fysisk utställning) av elevers alster visas i matsalen/loungen i samband med dansföreställningarna och Nanna Bonanza i slutet av terminen.

Ibland dyker det upp bildspel i matsalen även under pågående termin.

Uppdaterad: