Evenemang

På Nannaskolan får vi till varje terminsslut se våra duktiga elever framträda i olika estetämnen. Dessutom kan det tillkomma andra evenemang under året, som lunchkonserter och kulturnattsuppträdanden. För aktuell information om evenemang hänvisar vi till Nannaskolans facebooksida samt Nannaskolans hemsidas nyhetsflöde.

Kulturnatten

Välkomna igen nästa höst!

Lunchkonserter

Ej uppdaterat.

Dans - "Moves like Nanna"

Mån 3 juni kl 17:00

Mån 3 juni kl 19:00 (företrädesvis för publik till åk 6-elever, så att de kan få sällskap hem

Tis 4 juni kl 17:00

Plats: Nannaskolans aula. Föreställningarna är gratis och det går inte att boka plats i förväg. Insläpp till aulan sker ca tio minuter innan det börjar.

(Nannaskolans elever ser dansföreställningen under skoltid den 4 juni.)

Musik - "Nanna Bonanza"

Mån 10 juni (förstås inte maj som felaktigt stod förut!), 14:00 - för elever, föräldrar och vänner
Plats: Skolgården

Drama - "Teater kreativitet"

Ons 29 maj, 17:00 - för föräldrar och vänner
Plats: Nannaskolans danssal

(Nannaskolans elever ser dramaföreställningarna under skoltid den 29 maj.)

Konst & design - "Never ending art"

Bildspel (och ev. fysisk utställning) av elevers alster visas i matsalen/loungen i samband med dansföreställningarna och Nanna Bonanza i slutet av terminen.

Ibland dyker det upp bildspel i matsalen även under pågående termin.

Uppdaterad: